Zvezde i tračevi

LEPOTICA KOJA JE ŠOKIRALA IZJAVOM O SEKSU U CENTRU SKANDALA: Prijatelj delio njene PORNO fotke - evo šta je ona uradila!

Autor Dragana Tomašević

Isplivale gole fotke Loti Mos

Izvor: Instagram/lottiemossxo/printscreen

Plavokosa bomba s nalogom na Onlyfans sajtu Loti Mos, našla se u centru skandala kada je njen bivši prijatelj seksi slike namenjene objavljivanju na stranici za odrasle, rešio da podeli s prijateljima.

Napravio je grupu u kojoj je delio škakljive fotografije, a onda čak prijateljima predlagao da se pretplate na njen nalog i skrinšotuju slike kako bi ih delili na društvenim mrežama. Usput je dao i njen broj telefona, a jedan od muškaraca iz grupe se obratio Loti Mos i rekao joj šta se dešava.

Loti je objavila video na kojem se čuje da govori "zao čovek", a potom objavila da će njen Onlyfans nalog biti bez pretplate. Ranije je naplaćivala 75 funti, a sada "radi za napojnicu" - koliko ko ostavi.

Mankenka je ranije otkrila da mesečno od prodaje golišavih slika može da zaradi 70.000 do 100.000 funti mesečno, ali i da sa partnerom "ima seks svakog jutra".

"To je nešto što svi rade ujutru. Kada se probude, svi peru zube i svi imaju s*ks. Ne u isto vreme... pa, možda i da! Zavisi od položaja. Vrlo sam pozitivno nastrojena ka intimi".

(MONDO, Dejli star)

Tagovi