ZGROŽENA!

POKUŠAO DA JOJ SE ZAVUČE POD SUKNJU! Milica Pavlović besna, oplela po muškarcima - oglasila se posle SKANDALA na nastupu

Autor Branka Bajić

Milica Pavlović je objasnila zašto je bacila telefon momka iz publike.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Instagram/SenoritaMilica/screenshot

Na društvenim mrežama je juče osvanuo snimak Milice Pavlović koja baca mobilni telefon na binu, a pevačica je sada objasnila šta se krije iza ovog njenog postupka. 

Da podsetimo, uzela je momku telefon iz publike i bacila ga iza sebe na binu, a kako tvrdi, za to je imala opravdan razlog. Oglasila se povodom neprijatnosti koju je doživela i objasnila šta je prethodilo tome, s obzirom da je naišla i na negativne komentare. 

"Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da 'pokušaju da im se zavuku pod suknju' i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta", napisala je Milica i nastavila.

"Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi 'muškarci'. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokazem takvim 'muškarcima' da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!", poručila je Milica Pavlović putem Instagrama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!