OVO JE ARKANOVA ĆERKA ZA KOJU NIJE ZNAO 15 GODINA! Sofiju smo prvi put videli na Željkovom pomenu (FOTO) 

Sofiju je domaća javnost prvi put videla pre 5 godina kada je došla na očev pomen.

ATA Images /Antonio Ahel

U subotu, 15. januara, navršava se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinenatalu. Svetlana Ceca Ražnatović, Arkanova udovica, svake godine daje pomen na Novom groblju ubijenom suprugu, zapali sveću i ispoštuje sve pravoslavne.

Pre pet godina prvi put je pomenu prisustvovala i Arkanova ćerka Sofija, koju je javnost tada prvi put i videla.

Ćerku Sofiju Arkan je dobio sa socijalnom radnicom koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Sve do pre pet godina nije se pojavljivala u medijima, kada nije krila suze prilikom obilaska večne kuće njenog oca Željka Ražnatovića.

Sofija je svog oca prvi put videla 1991. na televiziji. Rođena 1979. godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Željko Ražnatović Arkan iza sebe je ostavio veliko potomstvo od devetoro dece koju je dobio sa pet različitih žena, kako iz bračnih tako i iz vanbračnih zajednica.

U prvom braku sa Natalijom Martinović dobio je blizance Vojina i Nikolu i ćerke Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa Cecom ujedno i Arkanova najmlađa deca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!