Zvezde i tračevi

DRUGARICA MI JE SMUVALA BIVŠEG DEČKA! Aleksandra Mladenović o lažnim prijateljstvima - "Na estradi ima mnogo ZLOBE!"

Autor Katarina Bojović

Aleksandra Mladenović iskreno o svim aktuelnim temama.

Izvor: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović poznata je kao neko ko je sa kolegama sa estrade u vrlo korektnim odnosima, a sa nekoliko pevačica je izuzetno bliska.

Ipak, pevačica ističe i da je primetila da na javnoj sceni ima i mnogo zavisti.

"Naravno da postoje prijateljstva na estradi, ali ja se ne družim sa svim kolegama. Imam odabran krug ljudi koji se bave istim poslom kao ja i sa njima se redovno viđam i čujem. To su iskrena i prava prijateljstva i to je zaista retkost u današnje vreme. Primetila sam da na estradi uglavnom vladaju zavist, zloba i korist", objasnila je.

Na pitanje da li smatra da je okej da prijateljice razmenjuju momke, ali i da li su atraktivnije devojke sa silikonima, Aleksandra je imala jasan stav:

"Ja to ne preferiram, ali nedavno sam čula da mi je jedna 'drugarica' bila sa bivšim dečkom", priznala je, pa objasnila šta misli o silikonima.

"Ne mora da znači, harizma i energija su najvažnije. Kakve crne sise, to nije presudno. Da se razumemo, nemam ništa protiv estetske hirurgije jer sam i sama stavljala implantate, ali smatram da većini žena to ne treba", zaključila je.

(MONDO/ Infomer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi