Zvezde i tračevi

POKLON OD 500.000 € ZA ĆERKU TAMARE ĐURIĆ! Starleta ne štedi na mezimici, a ovo još nema niko!

Autor Anja Konstantinović

Starleta Tamara Đurić više puta je pokazala da ne štedi na svojoj ćerki imenjakinji, te ne prestaje da je obasipa poklonima.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Tamara je od samog porođaja ćerku obasipala skupocenim poklonima, od skupih krpica, pa do potpuno novog mercedesa, ali ovo je do sada zasigurno najveći i najskuplji.

Kako se navodi ona planira da na svom placu u Malom Mokrom Lugu otvori veliki vrtić, ali i graonicu za decu javnog tipa, koju je rešila da pokloni svojoj naslednici.

Po rečima izvora, za ovu investiciju starleta je odvojila poreko 500.000 evra, a otvaranje se očekuje krajem marta. Tim povodom se oglasila i Tamara Đurić.

"Ne znam kako ste to uspeli da saznate, ali kad me već pitate da istina je. Postala sam vlasnica jednog placa na toj lokaciji i rešila sam da uložim novac u vrtić ali i u igraonicu za decu. O ciframa nikad nisam govorila to znate i sami, ali da u pitanju je velika svota novca koju sam uložila. S obzirom da imam dete i da imam iskustva sa privatnim biznisom, ovo je bilo više nego logično da uradim. Privatan vrtić za sve mališane, a što se tiče igraonice videćemo, neka za sada ostane tako kako ste čuli, a možda na kraju i ne bude tako", rekla je Tamara kroz smeh.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)

Tagovi