Zvezde i tračevi

DARKO LAZIĆ DOBIO VOZAČKU DOZVOLU: Posle teškog udesa i skandala, ponovo na putevima! Javnost šokirana, on se hvali

Autor Radmila Ilić

Pevač Darko Lazić posle nekoliko godina ponovo ima dokumenta za vožnju.

Izvor: Printscreen/Pink TV

Pevač Darko Lazić godinama unazad bio je bez vozačke dozvole zbog raznih skandaloznih prekršaja koje je pravio, a nakon toga bio je prinuđen da ponovo polaže kako vožnju tako i testove. Uporan Darko uspeo je u tome i dobio nova dokumenta.

Iako nije imao pravo na vožnju, javnost je više puta primetila da Darko seda za volan sa čestim opravdanjem da mu je bilo hitno i da nije imao ko da ga vozi. Poslednje dve godine angažovao je momke da ga voze, ili su to radile njegove žene.

Dugo je odlagao da upiše auto školu i da obnovi gradivo, ali nedavno se pohvalio da je ponovo dobio dozvolu i da mu, kako kaže, niko ne može ništa.

"Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori", pohvalio se pevač.

Darko Lazić nedavno je verio svoju devojku Barbaru Bobak, a evo kakav prsten je odabrao:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo/Alo)