Zvezde i tračevi

SRBIJA JE BRUJALA O OVOME: Sofiju Šašić spajali sa Duškom Tošićem, ona se oglasila i u par reči zapušila usta svima

Autor Radmila Ilić

Sofija Šašić oglasila se i otkrila istinu o njenoj navodnoj ljubavi sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše

Izvor: Instagram/sophiasasic/printscreen/MN Press

O braku Duška Tošića i Jelene Karleuše, kao i o skandalu na Božić, mediji nedeljama bruje. I taman kada su počele strasti da se stišavaju, pojavila se priča da je fudbaler već pronašao drugu ljubav.

Nakon skandala u kom je Duško navodno u porodičnoj kući udario šamar svojoj supruzi Jeleni, zbog čega je reagovala policija, Jelena je sa ćerkama i menadžerom otputovala u Dubai gde je održala koncert za pamćenje, a Duško je u Srbiji slavio rođendan sa svojim prijateljima.

Pre nekoliko dana eksplodirala je vest da je Duško Tošić već nekoliko meseci u vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Ovim povodom Duško se nije oglašavao, ali je Sofija za Story.hr demantovala navode.

"Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim da komentarišem te natpise jer je tužba poslata na adresu na koju treba", rekla je kratko Sofija.

Podsetimo, govorilo se da njihova veza navodno traje 3 meseca, da su viđeni više puta u istom društvu, ali i da joj je Duško navodno rekao da je njegov brak na klimavim nogama.

Pogledajte kako izgleda Sofija Šašić:

Pogledajte i kakav spektakl je Jelena Karleuša napravila u Dubaiju:  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)