Zvezde i tračevi

"ŠTA SMO MI, DVORSKE LUDE?!": Majka Darka Lazića pobesnela zbog svadbe sa Barbarom - "Ispred kuće mi neće vrteti vola"

Autor Radmila Ilić

Darko Lazić planira spektakularnu svadbu sa verenicom Barbarom Bobak, ali njegovoj majci se neki detalji ne dopadaju.

Izvor: Printskrin, Kurir TV

Pevač Darko Lazić uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Barbarom Bobak. Njih dvoje su se nedavno verili, a kako su otkrili planiraju i svadbu. Međutim, majki Darka Lazića nije prijatno da sluša razne priče o svom sinu.

Darko je otkrio da će napraviti ceremoniju u restorani, a da mu je želja i da slavlje nastavi pod šatrom, ispred rodne kuće u Brestaču. Kako Scandal piše, Darkova majka Branka očitala mu je lekciju zbog ovakvog poteza.

"Branki je više i snajki i veridbi preko glave. Žena ne zna gde bije, a on se ženi maltene na svake dve godine", započinje izvor i dodaje:

"Nema ona ništa protiv Barbare, samo smatra da brzaju i neće ni da čuje da se ta šatra postavi ispred njene kuće. Oštro mu je rekla: "Nećemo mi uvek da budemo cirkus, šta smo mi, dvorske lude?! Ispred moje kuće nećete vrteti tog vola, dosta je bilo!" Ali znate Darka, on je onako šarmantan i majka je slaba na njega. Zato i verujem da će to veselje biti gala i da će na kraju Branka da ga sprema", rekao je izvor.

Darko Lazić
Izvor: Instagram/barbara.bobak

Inače, Darkova majka nedavno je za Kurir rekla da je rano za još jedno unuče.

"Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine. Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka", rekla je pevačeva majka.

Pogledajte kako izgleda prsten kojim je Darko verio Barbaru:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)