Zvezde i tračevi

JEO JE PO 5 PLJESKAVICA, IMAO 169 KILOGRAMA: Darko Lazić skinuo 109 kilograma, a ovaj režim ishrane mu je pomogao

Autor Radmila Ilić

Pevač Darko Lazić napravio je neverovatnu transformaciju, a evo kako je to uspeo.

Izvor: ATA images/Antonio Ahel/MONDO/Stefan Stojanović

Pevač Darko Lazić dugo je imao problema sa velikim viškom kilograma. To mu je u jednom trenutku i ugrozilo život, a onda je odlučio da se podvrgne operaciji i danas je potpuno drugi čovek.

Darko je uz poseban režim ishrane i intervenciju na želucu uspeo da smrša čak 109 kilograma. On sada može da jede sve što poželi ali u manjim količinama i više puta dnevno.

"Išao sam na operaciju želuca pre godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan", kazao je on i dodao da se starih navika nije odrekao:

"Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: "Jedite oči"", rekao je Darko kroz smeh u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Mnogi komentarišu da Darko nikad nije bolje izgledao, a i sam voditelj udelio mu je kompliment na račun izgleda, što je Darka oduševilo.

"Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca", rekao je Lazić.

Evo kako Darko danas izgleda:

A podsetimo se i kako je izgledao pre operacije:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)