Zvezde i tračevi

ISPLIVALA NEVIĐENA SLIKA CECE I ANE BEKUTE: Nekad su se družile, a onda ZAHLADILE odnose - ovako su izgledale u MLADOSTI

Autor Katarina Bojović

Ana Bekuta i Ceca nekad su bile veoma bliske.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Iako ih svake subote viđamo u istom kadru u takmičenju "Zvezde Granda", sada se na društvenim mrežama pojavila stara fotografija na kojoj su Ana Bekuta i Svetlana Ceca Ražnatović.

Reč je fotografiji nastaloj 1990. godine sa snimanje jedne tada veoma popularne muzičke emisije, a jedna Instagram stranica podelila ju je na svom profilu.

Stara fotka dve popularne pevačica izazvala je brojne reakcije i komentare, a mnogi su komentarisali njihovu prirodnu lepotu.

Podsetimo, dugo se pričalo da su Ceca i Bekuta u lošim odnosima i da godinama ne razgovaraju. Ana je 2021. godine otkrila kako se slažu s obzirom na to da su u žiriju istog muzičkog takmičenja.

"Mi smo civilizovani ljudi. Tačno je da smo imale jedan nesporazum pre nekoliko godina. Naime, ona se nije pojavila na mojoj proslavi povodom 30 godina karijere i meni je to bilo bezveze. Međutim izgladile smo to i funkcionišemo", ispričala je pevačica.

 O Cecinom stajlingu na poslednjem snimanju emisije Zvezde Granda pričali su svi - pogledajte je:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!