SERIJA FOTKI

BRITNI SPIRS SKROZ GOLA NA PLAŽI! Svet bruji o novim fotkama - ništa nije sakrila dok se valja u plićaku, mreže GORE!

Autor Branka Bajić

Skandalozna plavuša (40) iznenadila - kao od majke rođena.

Izvor: Instagram - britneyspears

Svetska pop zvezda Britni Spirs već duže vreme na Instagramu objavljuje nage fotografije, a mnogi smatraju da je ovog puta otišla još dalje - objavila je seriju fotografija s plaže na kojima pozira potpuno gola!

Intimne delove je jedva pokrila sitnim dijamantima, verovatno da joj slike ne bi bile uklonjene s ove platforme, ali čak i s minimalnim emotikonima ništa nije ostavila mašti.

Britni na Instagramu prati skoro 40 miliona ljudi, a ovo nije prvi put da pozira obnažena. Doduše, do sada su to uglavnom bile fotografije iz njenog doma na kojima je gole grudi prekrivala šakama, pa je ovo prvo iznenađenje za sve koji je prate i vole, ali i one druge...

Pevačica trenutno uživa s verenikom na egzotičnoj destinaciji, ali nije otkrila na kojoj. Jasno je da uživa u slobodi nakon što je prošle godine oslobođena starateljstva svog oca, a osim toga piše i knjigu o svom turbulentnom životu. 

Dok ne stigne knjiga, ovakvim fotografijama "zabavlja" fanove:

U septembru je objavila da je rekla "da" dugogodišnjem zgodnom dečku Semu Asgariju:

Pogledajte i snimak s plaže koji je objavila nakon serijala vrelih fotografija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi