STIGAO I NASLEDNIK

PORODILA SE ANA SEVIĆ! Pevačica posle dve ćerke rodila sina, ona i suprug Danijel presrećni

Autor Branka Bajić

Pevačica treći put postala mama.

Izvor: Instagram/anasevicofficial

Pevačica Ana Sević, koja se u tajnosti udala u junu prošle godine, danas se porodila u porodilištu Narodni front i na svet donela treće dete, sina.

Pevačici i voditeljki je ovo drugo dete sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, s kojim već ima ćerku Senu, koju su dobili u decembru 2020. godine.

Kao što je poznato, Ana iz braka s pevačem Darkom Lazićem ima i najstariju ćerku, naslednicu Lorenu, a i treću trudnoću je lako podnela i imala je zavidnu liniju. 

"Iskrena da budem, poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam dva kilograma više nego što inače imam. Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na ingnore. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna", odgovorila je nedavno fanovima na Instagramu. 

Pogledajte i kako će izgledati bazen u njenom luksuznom domu na Vračaru:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi