Zvezde i tračevi

MORAMO I MI DA SE ŽALIMO! Haos na mrežama nakon Beovizije - Ivana Hurricane "oduvala" nastupom, pa reagovala na PROZIVKE

Autor Katarina Bojović

Ivana Hurricane reagovala na opaske pratilaca.

Izvor: RTS printscreen

Svi pričaju o prvoj, maestralnoj večeri Beovizije i nastupima na koje niko nije ostao ravnodušan.

Publika i stručni žiri odlučili su da u finale, od 18 kompozicija izvedenih prve polufinalne večeri, u dalje takmičenje pošalju njih 9, a veliku pažnju privukle su i atraktivne članice grupe Hurricane koje su još jednom "oduvale" nastupom koji su spremile kao prošlogodišnje predstavnice Srbije na Eurosongu.

Seksi plesovi, zavodljive odevne kombinacije i moćni vokali lepih pevačica još jednom su dospeli u žižu komentarisanja, a Ivana je na mrežama otkrila i da je naišla na veliki broj kritika zbog kojih je odmah regovala.

"Nakon večerašnjeg nastupa na Beoviziji, ja sam dobila brdo kritika zbog toga što sam ponavljala i ponavljala da smo imale svega tri probe da to spremimo onako malo zahtevniji nastup... Šta da vam kažem? Moramo malo i mi da se žalimo!", rekla je ona i nasmejala sve.

Ovako su Uraganke prethodne večeri izgledale na Beoviziji:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!