Zvezde i tračevi

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA ZA 8. MART DOBILA POKLON OD 35.000 €: Ruski milioner oduševio Kristinu, fotke osvanule na mrežama

Autor Katarina Bojović

Kristina Mitrović oduševljena poklonima koje je dobila od svog supruga.

Izvor: Instagram/sixchick

Kristina Mitrović, koja je nedavno proslavila 22. rođendan, ponovo je dobila skupocene darove od svog supruga Ilije, inače ruskog milionera.

Nakon što je za rođendansku proslavu u Londonu, prema pisanjima medija, iskeširao čak 300.000 evra, Ilija je za Dan žena svoju izabranicu obradovao poklonima od skoro 35.000 evra!

Kristina je za 8. mart dobila veliki buket cveća, ali i skupocenu torbu poznatog svetskog brenda čija se vrednost kreće oko 34.000 evra. U pitanju je "Fendi Peekaboo" torba od kombinacije ovčije i napa kože, dok su pojedini detalji urađeni od pravog zlata.

Kristina Mitrović nije krila oduševljenje, te se svojim poklonima odmah pohvalila na Instagramu.

Pogledajte:

Kristina je, nema sumnje, veliki fan pomenutog brenda, budući da se na njenim društvenim mrežama često slika sa njihovim proizvodima, anedavn se pohvalila i bundom čija cena iznosi nešto manje od 7.500 evra.

Pogledajte i kakav je poklon dobila za rođendan:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!