Zvezde i tračevi

ZAPRATILA JOJ BIVŠEG, PA SKINULA I STAJLNIG! Karleuša iskopirala Kim Kardašijan - ludnica na mrežama zbog OVIH FOTKI!

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša napravila haos na mrežama.

Izvor: Instagram / karleusastar/voguemagazine

U domaćim medijima nedavno je odjeknuo podatak da se Jelena Karleuša zapratila sa slavnim reperom Kanjeom Vestom, a ubrzo su usledile i golišave fotke na kojima je srpska pevačica na sebi imala samo patike njegovog brenda.

Nedugo zatim Jelena se ponovo našla na meti komentara, ali ovoga puta zbog njegove bivše supruge Kim Kardašijan koju je, kako tviteraši kažu, iskopirala!

Kim se na reviji čuvene modne kuće "Balensijaga" pojavila u nesvakidašnjem izdanju - oblepljena u žutu izolir traku sa logoom brenda, kojim je privukla pažnju svih prisutnih i danima bila glavna tema u svim svetskim medijima.

I čizmice i tašna bili su izlepljeni ovom trakom, a sudeći prema videu koji je objavljena na Instagram stranici "Voga", nije joj bilo baš lako da hoda oblepljena trakom.

Pogledajte je:

Ono što je privuklo najveću pažnju kod Karleušinog stajlinga je podatak da ova traka još uvek nije dostupna u prodaji, te su mnogi komentarisali kako je ovoga puta iznela "fejk" komad, ali i da je i na ovaj način pokušala da se dodvori Vestu.

Evo i njenog stajlinga:

Kažite nam u anketi - koja je bolja?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!