BOMBA

NAJZGODNIJA ŽENA SRPSKOG FUDBALERA ULAZI U RIJALITI? Nedavno bila u centru SKANDALA, zbog brutalnog tela KIDA na mrežama

Autor Branka Bajić

Srpska manekenka je navodno prihvatila poziv.

Izvor: Instagram/callmelolita

Manekenka Jovana Đorđević, inače supruga bivšeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića, navodno će učestvovati u jednom italijanskom rijalitiju koji uskoro počinje s emitovanjem.

Atraktivna Jovana, koja redovno privlači pažnju svojim izgledom na društvenim mrežama i jedna je od najlepših žena fudbalera, prema navodima italijanskih medija, prihvatila je poziv da se nađe na "Ostrvu slavnih (L'Isola dei Famosi)".

Rijaliti se prikazuje na Kanalu 5, a voditeljka je supruga Frančeska Totija, Ilari Blazi. Medijska kuća RAI osnovala ga je još 2003. godine, a 2005. je prebačen na Kanal 5. Nova sezona počinje 22. marta, najavljuju tamošnji mediji. 

Jovana se nedavno našla u svim domaćim medijima zbog nekoliko prekršaja na autoputu Beograd - Šid, kada je uprkos ograničenju BMW s maloletnom decom vozila 196 kilometara na sat. Utvrđeno je da je kod sebe imala vozačku dozvolu koja je istekla. 

Pogledajte neke od njenih izazovnih fotografija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!