Zvezde i tračevi

GODINAMA VEĆ IMAM ISTI PROBLEM! Kaća Živković priznala na šta je užasno slaba - Vodim se emocijama i ne mogu da odbijem

Autor Branka Bajić

Jedna stvar pevačici nikako ne ide od ruke.

Izvor: instagram/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković našla se nedavno u centru skandala zbog sukoba sa Sanjom Marinković, posle čega je rekla da više nikada neće gostovati u njenoj emisiji. 

Pevačica vredno radi na novim pesmama za svoju publiku i priznaje da sve radi isključivo iz ljubavi, ali otkrila je i da već godinama ima problem kojeg nikako da se otarasi. 

"Pre se opredelim da snimim baladu zato što sam ja satkana od emocija, ali bukvalno. Kada osetim tekst i muziku u kojoj se pronađem i koja me dotakne, ja ne mogu da odbijem. Zato imam problem da snimim brzu pesmu, jer ja odem u studio s namerom da snimim brzu numeru, a kući se vratim s baladom. Tako već godinama", otkrila je Katarina i dodala da je izuzetno slaba na balade, iako će se potruditi da vernu publiku počasti i nekom brzom pesmom.

Poslednjih godina privlači pažnju zbog savršene linije, a ističe da je to rezultat brojnih odricanja i napornog i redovnog vežbanja u teretani. 

"Uglavnom svi komentarišu izgled, ali i da sam se dosta promenila i da sam sazrela. Pomislim u sebi, pobogu, ljudi, pa ja imam trideset i dve godine! Bilo je i vreme! Kažu da sam se oslobodila treme i da drugačije odgovaram na pitanja, da se drugačije ponašam. A što se izgleda tiče, komplimenti se podrazumevaju, jer stvarno radim na sebi, treniram mnogo i vodim računa o ishrani. Bilo bi suludo da bude drugačije", poručila je Katarina Živković.

(MONDO/Grand online)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!