Zvezde i tračevi

OGLASIO SE NIKOLA RAĐEN! U policiji bio DVA SATA, pa uhvaćen ispred stana u kojem se desio incident - evo šta je REKAO!

Autor Katarina Bojović

Nikola Rađen se kratko obratio medijima.

Izvor: MN Press

Vaterpolista Nikola Rađen prijavljen je od strane devojke Milice Ristić jutros oko 4.45 časova zbog nasilnog ponašanja, a ubrzo mu je izrečena i zabrana prilaska pevačici.

Nakon što je Milica nekoliko sati provela u Urgentnom centru, za Rađenom je raspisana potraga, a kako se navodi on se kasnije sam javio policiji i dva sata davao iskaz, piše Informer.

Nikola Rađen se potom pojavio ispred svoga stana i na pitanja medija imao je jasan odgovor:

"Nema potrebe, uskoro ću se obratiti saopštenjem za medije", kazao je Nikolai, a na pitanje kako je Milica, nije želeo da odgovori.

"Sve sam rekao. Sve najbolje", odbrusio je i ušao u zgradu u kojoj se jutros odigrao incident.

Podsetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla i požalila se da je Rađen pretukao. Policijska patrola je došla na lice mesta i ona im je rekla da ju je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Rađen pretukao, odnosno da ju je više puta udario u glavu i po telu.

Milica je potom izašla u Urgentni centar gde se zadržala nekoliko sati, koliko je trebalo da uradi detaljne analize i da je pregleda više specijalista. Kako se navodi policija traga za bivšim vaterpolistom kog navodno nije pronašla u njihovm zajedničkom stanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!