NOVI KOMADI

JUČE CIPELE OD 1.000, SAD TORBE I SANDALE OD 20.000 €! Ćerka Željka Mitrovića se pohvalila novim "bebama" - sve BLJEŠTI

Autor Branka Bajić

Kristina i njen verenik uživaju u životu na visokoj nozi.

Izvor: Instagram/Screenshot/sixchick

Kristina Mitrović (22), ćerka Željka Mitrovića, pre manje od 24 časa pohvalila se novim cipelama od 1.000 evra, a sada se ponovo počastila skupocenim brendiranim komadima.

Ovog puta nije otišla kući s jednom "stvarčicom", već s pet torbi i dva para cipela, a ukupan iznos koji je potrošila je oko 20.000 evra. 

"Nove bebice", napisala je uz snimak kojim se pohvalila na Instagramu, očigledno zadovoljna komadima koji će se naći u njenom gadreroberu za predstojeću sezonu.

Radi se o modernoj kolekciji brenda "Dior", pa se opredelila za vedrije boje, dok su papuče crne, a sandale srebrne. Kako se može pronaći na internetu, četiri torbe od ovih pet na snimku koštaju 3.257, 2.800, 4.700 i 4.095 evra, dok su crne papuče oko 700 evra, a sandale 1.103 evra.

Pogledajte čime se sada počastila:

Poznato je da Kristina i njen verenik, mladi milijarder Ilija, uživaju u luksuznom životu i redovno se časte skupim poklonima i putovanjima, a nedavno su u Parizu s porodicom Mitrović proslavili 21. rođendan njene mlađe sestre Andree

Pogledajte i snimak nakon šopinga:

A evo i kako je izgledala proslava Kristininog 22. rođendana u februaru:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!