Zvezde i tračevi

BORBA ZA IMOVINU! Bivša žena tužila pevačicinog muža - "Porodica mi se RASTURILA zbog Biljane! I ona će biti na sudu"

Autor Anja Konstantinović

Bivša žena muža pevačice Biljane Sečivanović tužila je nekadašnjeg supruga, Aleksandra Nedića zbog podele bračne imovine.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Kako se navodi pred Višim sudom u Beogradu u ponedeljak će se nastaviti postupak radi raspodele imovine stečene za vreme trajanja bračne zajednice između sada bivših supružnika Danijele i Aleksandra.

Na sudu će se pojaviti i pevačica, ali kako svedok. Sporan je plac na kome se nalazi kuća u kojoj sada žive estradna zvezda i njen muž je kupljen 2016.godine. Ovim povodom oglasila se i Danijela.

"Tužila sam bivšeg supruga za podelu bračne imovine. Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak", rekla je Danijela za "Kurir" i objasnila kako je došlo do razvoda:

"Mi smo bračnu zajednicu prekinuli 2018. godine tačno 9. januara. Tada je on napustio dom zbog Biljane. Sumnjala sam određeno vreme da su zajedno, ali više nema smisla pričati o tome. To je njegov izbor ja mu želim svu sreću ovog sveta. Imamo dvoje dece i najviše me boli što se pominje samo ćerka ne pominje se sin, a mi ih imamo dvoje".

Ona je tvrdi da sa bivšim mužem nema komunikaciju i da neće odustati dok pravu ne istera do kraja.

Pevačica i biznismen su prošlog leta organizovali gala svadbeno veselje, ali zbog situacije u celom svetu zbog virusa korona tek nedavno su bili na medenom mesecu u Dominikanskoj Republici:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi