Zvezde i tračevi

"SVE ŽENE SE PRODAJU ZA NOVAC" - Srpska starleta ŠOKIRALA! Razvezala jezik o prostituciji - "Najmanje je na estradi"

Autor Anja Konstantinović

Tamara Đurić iznela je svoj stav po pitanju elitne prostitucije, te otkrila da li smatra da li bi je trebalo legalizovati.

Izvor: YouTube/ AmiG Show/screenshot

Tamara Đurić nedavno je bila gost na rođendanu voditelja Milana Miloševića te otkrila da mu je poklonila kovertu, ali i iznela svoj stav o elitnoj prostituciji.

"Ne mislim da treba da se legalizuje da bi se otkrila lica pod maskom, nego zbog budžeta, države i sigurnost tih devojaka, da ne moraju da sede u izlogu kafića i da vrbuju mušterije ili da ih pecaju, nego da sede u izlogu nekog centra kuće, doma, bordela i da bude zvanično što će biti jako moralnije nego što se sada dešava", rekla je Tamara pa dodala:

"Ima ih i po hotelima i po poštama i bankama, ne bih estradu puno vezivala prostituciju, najmanje je na estradi, najviše ih ima po klubovima, ulicama i separeima".

Starleta zatim izjavila da se danas sve žene prodaju za novac.

"Sve žene se danas prodaju za novac, neke za 1 dan 1 sat ili ceo život, udaju se zbog novca i to je isto neki vid prostitucije koji traje čitac život. Žalosno je ove devojke što rade na sat ne treba ovako provlačiti kroz novine, one imaju roditelje i možda decu, samo ih treba legalizovati", poručila je Tamara Đurić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)