Zvezde i tračevi

AKO BUDEM MORALA POD NOŽ TRAŽIĆU DA GA DORADE! Dušica Jakovljević o novoj operaciji i UMRLICI koju su joj napravili!

Autor Anja Konstantinović

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević otkrila je da li planira još neku korekciju na sebi i progovorila o periodu kada je zbog posla prošla kroz pakao.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Dušica nikada nije krila da je imala par intervencija na licu, kao i da je uvećala grudi, a nedavno je pokazala "sve to", samo bez skupocene garderobe i šminke.

Voditeljka je sada za domaće medije otkrila da bi "sredila" i nos ukoliko bude morala da ide na operaciju.

"Čeka me jedan pregled jer je sezona alergija. Imam problem sa sinusima, pa ako baš budem morala pod nož, tražiću i da ga malo 'dorade'. Počela sam da treniram i mislim da je to za ovu sezonu sasvim ok, pošto volim da jedem, uvela sam plan kako bih sve dovela do savršenstva", otkrila je Dušica i ispričala koliko su ljudi bili brutalni prema njoj, pa su joj pre par godina čak i napravili umrlicu.

"Ne dobijam sada puno takvih poruka, ali u prvoj i drugoj sezoni je bilo dosta toga. Meni su u prvoj ili drugoj sezoni napravili umrlicu pa to delili na društvenim mrežama. Ja kada mi neko ne započne poruku sa: 'Dušice, divna si', ja to odmah blokiram", rekla je voditeljka i otkrila da li bi se ponovo udala.

"Dovoljno sam luda, mislim da bi mi ludi kamen bio previše. Šalim se, sve mi žene maštamo o venčanju. Nikad ne reci nikad, ali nema potrebe. Kad bi mi se desilo, pristala bih", poručila je Dušica.

Dušica je nedavno sve prikovala za male ekrane kada se pojavila u "vatreno" crvenoj haljini koja je istakla njen bujni dekolte, ali i vitke noge:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!