SLIKE S ROĐENDANA

USKA HALJINA I NOGE ČISTA DESETKA! Severina na 50. rođendanu okupila regionalne zvezde, pogledajte ko je sve došao

Autor Branka Bajić

Severina je izgledala savršeno, a jubilarni rođendan slavila je do jutra zajedno s prijateljima, kolegama i saradnicima.

Izvor: Filip Hofer

Severina Vučković juče je napunila 50 godina, a rođendansku žurku priredili su joj sinoć prijatelji u jednom popularnom zagrebačkom klubu u kojem je bilo oko 250 pevačicinih prijatelja i saradnika. 

Regionalna zvezda je za ovu specijalnu priliku bila u crnoj Balensiaga haljini, koja je savršeno istakla njene vitke noge i celokupnu liniju. 

Poznato je da lepa Seve oduševljava izgledom iz godine u godinu i da joj one apsolutno nisu neprijatelj, jer izgleda bolje nego ikada, a broj 50 za nju je zaista samo broj. 

Na rođendan popularne Splićanke stigle su brojne zvezde iz Hrvatske i iz regiona: Ana Bekuta, Saša Matić, Haris Džinović, Tarik i Lejla Filipović, Matija Vuica, Sandi Cenov, Petar Grašo sa suprugom Hanom Huljić i drugi.

Pogledajte fotografije:

"Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života...", napisala je Severina povodom rođendana na Instagramu.

Rođendanska torta bila je u obliku splitske katedrale, a pogledajte delić atmosfere glamurozne žurke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi