Zvezde i tračevi

SKINULA SE PRAKTIČNA ŽENA! Voditeljka pokazala vitku liniju i PIRSING koji nemamo prilike često da vidimo (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović otputovala je na odmor odakle je podelila fotografiju u bikiniju zbog koje je dobila brojne komplimente.

Izvor: Instagram/prakticnazena_/screenshot

Nataši Pavlović danas je drugo ime "Praktična žena" zbog emisije koju godinama vodi, a javnosti je manje poznato da je pre voditeljskog posla radila nešto sasvim drugo.

Voditeljka je odlučila da napravi malu pauzu od posla te otputuje na odmor, odakle je podelila fotografiju s plaže i sve oduševila.

Nataša su smo imali sada prilike da vidimo u bikiniju. Pozirala je sa naočarama za sunce, pokazala vitku liniju, a mnogima je za oko zapao njen pirsing na pupku.

"Prelepo, uživajte", "lepotica moja", "zaslužila si da se opustiš malo", samo su neki od komentara ispod fotografije. Nataša je jednom prilikom podelila svoju tešku životnu priču, a nedavno se pojavila i slika na kojoj je bila plava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi