Zvezde i tračevi

KAO PROSTITUTKA JE DOLAZILA U EMISIJU! Ćertić žestoko opleo po Jovani Jeremić zbog voditeljke Slagalice: Svašta se priča

Autor Anja Konstantinović

Kaskader Uroš Ćertić koji se našao u centru skandala nakon priča o navodnoj aferi s voditeljkom Slagalice Marijom Veljković žestoko je uzvratio Jovani Jeremić.

Izvor: RTS1/Screenshot/PINK TV/Screenshot/Instagram/Printscreen/Ukicertic01

Marija Veljković se razvela od supruga Milana Milovanovića pre nekoliko meseci i s decom se vratila u devojački stan, a u medijima su se nedavno pojavili navodi da se razvela zbog afere s Urošem Ćertićem.

Voditeljka je ranije poručila da je u šoku, ubrzo se i kaskader oglasio i demantovao bilo kakvu romansu sa voditeljkom, a svoj komentar na ovu situaciju imala je i Jovana Jeremić koja je žestoko isprozivala Mariju Veljković.

Uroš Ćertić je sada gostujući u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji opleo po bivšem mužu Marije Veljković, ali i žestoko obrusio Jovani Jeremić.

Kaskader je ispričao da su Marija i njen suprug godinu i po dana spavali odvojeno, te da su on i voditeljka bili komšije i prijatelji, ali s obzirom da se sada preselila u devojakči stan retko se viđaju. A onda je osuo paljbu po voditeljki Jovani Jeremić:

"Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju 'Upoznajte parove' obučena kao prostitutka iz 'Picinog parka'. Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić...ono... žena nije normalna, zulander pogledi, vozi taj talas što ti Željko Mitrović dao sa tim dogovorenim pitanjima i gostima", rekao je Ćertić i dodao:

"Znam Jovanu sa Hepi televizije. Pritom ta Jovana je tog... Ne znam. Priča se isto svašta za tog... Neću da se piše ".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi