OVDE NALAZI MIR

MILAN STANKOVIĆ OBJAVIO SLIKE IZ MANASTIRA: Pevač napustio sve i posvetio se veri, a sada otkrio GDE se nalazi (FOTO)

Autor Branka Bajić

Milan Stanković je pričao da će se zamonašiti, a novim fotografijama iz manastira zaintrigirao je javnost.

Izvor: Instagram/milanstankovic

Milan Stanković je tokom uskršnjih praznika posetio manastir Hilandar i Svetu Goru, gde i dalje provodi vreme sudeći prema njegovim najnovijim objavama na Instagramu.

Pevač je objavio prelepe kadrove iz Svete Gore, gde uživa u molitvi, a nedavno je i sam govorio o tome koliko se poslednjih godina posvetio veri.

"Hajde da se latimo spasonosne Isusove umnosrdačne molitve, koja je ključ za osvajanje unutrašnjih prostora, za trezvenoumlje, upoznavanje Boga, sebe i stvarnosti. A onda nam neće biti važne banalnosti i tračarenje. Tada ćemo moći da se obradujemo, a ne snebivamo kada naša braća i sestre idu u manastir."

"Molim vas da se najpre upoznamo, pokajemo i izmirimo s Bogom, da iskoračimo iz prolaznih i trivijalnih stvari, iz vremena u večnost. Iz statistike preživelih u punoću života. To su moje želje ljudima", poručio je Milan Stanković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi