Zvezde i tračevi

ANASTASIJA GRMI S TRIBINA! Bodri Gudelja, a stajlingom sve oduševila - Od fudbalerove porodice dobila POKLON (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a sada je još jednom pokazala kako dečka bodri s tribina.

Izvor: Instagram/RaznatovicAnastasija

Pevačica često boravi u Sevilji za čiji klub fudbaler trenutno igra, te ne krije da sa njegovom majkom i sestrom od samog početka ima fenomealan odnos, te su jednom prilkom zajedno bodrile Gudelju s tribina.

Posle zajedničkog puta u Rim gde su proveli uskršnje praznike, Anastasija se vratila u Sevilju, a sada je još jednom pokazala kako bodri dečka dok igra fudbal.

Cecina ćerka je "zagrmela" s tribina u uskim farmerkama i drečavo narandžastoj košulji koju je uparila sa torbom i čizmama u istoj nijansi i stajlingom sve oduševila.

Sve to Anastasija je snimila i objavila na Instagramu, a iako je u prvom planu bila ona, pokazala je i delić atmosfere sa stadiona.

Društvo na tribinama joj je pravila Nemanjina porodica, a Anastasijinim pratiocima zapala je za oko i maska na njenom telefonu, koju joj je poklonila Gudeljina porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!