Zvezde i tračevi

SANJI I KSENIJI BILO MALO DA PEVAJU ZA 300 EVRA, IVANU SMATRALE SAMO IGRAČICOM: Otkrivena istina o razlazu "Uraganki"

Autor Branka Bajić

Dugo se pričalo o razlazu grupe "Hurricane", a sada i o razlozima prestanka saradnje.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Vest o razlazu popularnih članica grupe Hurricane potvrđena je zvaničnim saopštenjem, iako su pevačice ranije nekoliko puta demantovale priče, tvrdeći da odlično funkcionišu i da nema ni govora o tome da će svaka krenuti svojim putem. 

Raskol u grupi navodno je počeo kada njihov producent Zoran Milinković više nije želeo da ulaže svoj novac u grupu. Devojke su pevale najčešće za 300 evra po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi, piše Kurir.

Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao s finansiranjem, pobunile su se zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pevaju s njom, jer je slabiji vokal, kao i zbog toga što joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje deonice u pesmama. Sanja i Ksenija su smatrale da nije u redu da i one pevaju za 300 evra, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između devojka, koji je kulminirao razlazom. 

Navodno, Sanja i Ksenija nisu imale najbolji odnos s Ivanom od samog početka, a u poslednje vreme i atmosfera među njima nije bila sjajna. Nedavno su u jednom mesecu imale samo tri nastupa, što Sanji nije bilo pravo i već duže vreme smatra da bi bolje zarađivala kao solo pevačica, a njeno mišljenje deli i Ksenija. 

U saopštenju je, između ostalog, navedeno sledeće:

"Članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob."

Još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem. Drugim rečima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako retko, kao i one međusobno, i nema mesta nikakvim insinuacijama."

Pogledajte šta su ranije pričale o karijeri i privatnom životu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi