Zvezde i tračevi

VARAO SUPRUGU S VIŠE OD 80 ŽENA! Latino ŠVALER objavio golišavu fotku - Pokazao brutalne MIŠIĆE u 5. deceniji! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Amerikanac kubanskog porekla, glumac Vilijam Levi ne prestaje da oduzima dah ženama širom sveta čak ni u petoj deceniji života.

Izvor: Instagram/willevy/screenshot

Vilijam Levi (41) iznenadio je sve kada se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Elizabet Gutijerez, nakon brojnih priča da se razvode, što su tada demantovali pojavivši se zagrljeni.

Elizabet je čak i podelila Instagram stori na kom se hvali Vilijamovim romantičnim gestom, a on je sada pripadnice nežnijeg pola počastio jednom golišavom fotkom.

On se razgolitio, a iako je zagazio u petu deceniju, njegovo telo je i dalje izvajano, a svaki mišić je na mestu! A, čini se, kako je dobio i poneku sedu, da izgleda još više seksi!

Vilijam važi za najpoznatijeg latino zavodnika, ali i švalera, te se navodi kako je suprugu prevario navodno čak 80 žena tokom braka u koji su stupili 2003. godine.

Tokom proteklih godina otkrivne su neke od njegovih afera sa koleginicama, a jedna od njih je i sa Himenom Navaret, kao i sa i Žaklin Brakamontes, zbog koje je planirao da ostavi suprugu. Obe su javno pričale o njihovim vezama s Levijem, a glumac je sve demantovao. Pojavile su se i optužbe da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu, ali su one povučene.

Pisalo se i da je imao problema s optužbama za silovanje, a sa suprugom Elizabet i danas je u braku uprkos prevaram i imaju ćerku i sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi