Zvezde i tračevi

"JEDAN ČOVEK JE POGINUO ZATO ŠTO JOJ SE OBRATIO NA LOŠ NAČIN": Kristijan Golubović šokirao novom pričom o Kseniji Pajčin

Autor Branka Bajić

Kristijan Golubović otkrio je još neke detalje poznanstva s pokojnom Ksenijom Pajčin, s kojom je bio blizak.

Izvor: Instagram/Screenshot/premijera_rtvpink/ATA Images/Antonio Ahel

Kristijan Golubović nastavlja da iznenađuje javnost pričama o pokojnoj Kseniji Pajčin, za koju je već rekao jednom prilikom da je bila zaljubljena u njega.

"Tu scenu nikada neću da zaboravim, ona kaže: 'Neću ja još dugo'. Krenu meni tada suze, sada mi se grči... Nije mi baš dobro...", ispričao je sada Kristijan nove detalje poznanstva sa tragično preminulom pevačicom koju i danas svi pamte kao najlepšu i najzgodniju ženu na estradi.

Na pitanje kakva je bila Ksenija, Kristijan je rekao da je bila posebna i otkrio još nešto.

"Ona je bila posebna. Ja znam da je jedan čovek poginuo zato što se njoj obratio na loš način", izjavio je u emisiji "Premijera".

Ovako je nedavno govorio o tome da je Ksenija bila zaljubljena u njega.

Izvor: MONDO/U.Arsić

"U mene je bila zaljubljena Ksenija Pajčin. Nisam je odbio, družio sam se s njom, ali sve onako 'ti si moja sestra'. Postojalo je više razloga zašto nisam hteo da budem s njom. Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto strelac kao i ja, bila je malo... tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem: 'A zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo', a ona me na to pita: 'Zašto?', ja kažem: 'Ne znam damu koja pije pivo'", ispričao je jednom prilikom.

"'Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave', kaže ona meni. 'Ja sam šašava devojka' i počne da se smeje, pa ono pivo prospe i kaže: 'Sad mi donesi tri dupla piva'. I vidiš da je ona stvarno šizibizi. Kako da budeš s takvom ženom...", rekao je Kristijan Golubović. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!