Zvezde i tračevi

SAMO SATOVI VREDE 4 MILIONA EVRA! Pokojni Vidoje se hvalio na društvenim mrežama - za jedan komad dao POLA MILIONA!

Autor Dragana Tomašević

I dalje se polemiše šta je pokojni Vidoje Ristović imao od imovine i ko će koliki deo naslediti.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Mediji prenose da će najveći deo njegovog nasledstva biti dragocenosti čiji je kolekcionar bio, poput vrednih slika, nakita i umetničkih dela.

Ono što je manje poznata činjenica je da je pokojni Vidoje Ristović bio jedan od najstrastvenijih i najvećih kolekcionara satova. On je, kažu oni koji su ga poznavali, davao ogromne svote novca da bi imao neke od najskupljih i najraritetnijih modela, čija vrednost na tržištu dostiže i po nekoliko stotina hiljada evra, piše "Kurir".

Na Ristovićevom Instagram nalogu mogu se videti fotografije na kojim on pozira sa satovima najluksuznijih svetskih brendova kao što su "roleks", "patek filip" i mnogi drugi.

Cene satova koje je on nosio i redovno pokazivao svojim pratiocima variraju, a jedan od njih na tržištu danas vredi čak milion dolara. Ovaj AP sat koji je proizveden u samo nekoliko primeraka, pored vrhunskog mehanizma odlikuje i narukvica od kože aligatora, kao i brojačanik oko kog se nalaze dijamanti najfinijeg kvaliteta.

Pored njega, on je, sudeći po fotografijama sa Instagrama, u svom vlasništvu imao i zlatni "patek filip" od 570.000 dolara, kao i još jedan od belog zlata čija je cena 300.000 dolara.

Ovo su samo neki od satova koje je Vidoje imao, a oni koji ga poznaju kažu da je posedovao i druge i da je vrednost njegove kolekcije oko 4.000.000 dolara, prenosi Kurir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!