Zvezde i tračevi

NAKON HAOSA OKO NASTUPA MC STOJANA U MUZEJU, OGLASILI SE IZ HRVATSKE: Poznato da li će srpski narodnjak održati koncert

Autor Branka Bajić

Koncert MC Stojana zakazan je za jun i karte se uveliko prodaju, dok hrvatska javnost negoduje.

Izvor: Instagram/mc_stojan

U hrvatskim medijima se pojavila informacija da će MC Stojan 10. juna imati koncert u zagrebačkom "Muzeju za umetnost i obrt", što je naišlo na osudu tamošnje javnosti. 

Karte se uveliko prodaju putem online sajtova i na prodajnim mestima u Zagrebu, a sada su se oglasili iz uprave navedenog muzeja navodeći da muzej nije dao saglasnost za održavanje navedenog koncerta organizatoru i zakupniku prostora Restorana iz dva ključna razloga.

"Prvi je taj što je Zakupnik restorana Muzej prekršio odredbe Ugovora o podzakupu prostora terase za javni događaj bez prethodne saglasnosti uprave 'Muzeja za umetnost i obrt', što su po Ugovoru dužni učiniti."

"Drugi je taj što je 'Muzej za umetnost i obrt' zatvoren za javnost radi oštećenja od zemljotresa i u toku je priprema za obnovu te se u prostoru Muzeja ne mogu i ne smeju održavati nikakva javna komercijalna događanja", navedeno je u saopštenju uprave.

Na društvenim mrežama su se širili negativni komentari nakon vesti da će MC Stojan imati koncert u zagrebačkom "Muzeju za umetnost i obrt". Vše je bilo onih koji su poručili "da taj narodnjak tu neće pevati" nakon negovanja javnosti, a MC Stojan se na ovu temu još nije oglašavao. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi