Zvezde i tračevi

OVAKO SE PEVAČI PROBIJAJU NA SCENI! Vesna Đogani raskrinkala kolege - pevačica otrkila TAJNU ESTRADE! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Vesna Đogani otkrila kako skandali utiču na izgradnju karijere.

Izvor: Kurir TV printscreen

Nakon što je Slađa Delibašić u emisiji "Puls Srbije", koja se emituje na Kurir televiziji, komentarisala svoje kolege i bakšiš koji dobijaju na nastupima, Vesna Đogani je u istom programu govorila o skandalima na estradi.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li ljudima koji se nađu centru skandala, pomogne ili odmogne to u karijeri, a pevačica  je otkrila da skandali, bar pevačima, u neku ruku dižu popularnost i postaju zanimljiviji menadžerima lokala.

"Zavisi kako odreaguješ na taj događaj. Ako je istinit, onda to bude stresno za sve članove koji učestvuju u tom događaju, ali i za članove šire porodice. U suštini ja sam recimo jako rano naučila da ne obraćam mnogo pažnje na to", započela je.

"Što se tiče posla, jako je čudno ali postanemo zanimiljiviji menadžerima lokala. U realnom životu bi rekao: 'Bože svašta', ali negde je to povezano da ljudi još više žele da zovu baš te ljude. To je taj neki 'x' momenat u našem poslu", rekla je Vesna.

Poslušajte Vesnu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi