Zvezde i tračevi

KRISTIJAN SNIMLJEN KAKO UZIMA PARFEM IZ PRODAVNICE I STAVLJA GA U KESU?! Golubović se oglasio - "Krao sam, ali..." VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se navodno vidi kako Kristijan Golubović uzima parfem s police jedne prodavnice i stavlja ga u kesu.

Izvor: Kurir TV

Na snimku se vidi Golubović, koji je nedavno "divljao" kolima po Beogradu, kako šeta prodavnicom s verenicom Kristinom Spalević te kako u jednom trenutku uzima parfem s police i navodno ga stavlja u kesu.

U narednom momentu, na snimku se vidi da Golubović ipak odlazi i uzima korpu, a sada se povodom spornog snimka oglasio i Kristijan.

"Gde je početak i gde je kraj krađe? Nema, zato što ne postoji. Ona je izmišljena. Ali iskren da budem, volim dve stvari - da kradem i da je*em. Koristim svaku priliku da to radim, ali nisam ukrao. Mediji me pljuju bar jedno 20 godina. Ja jesam lopov, šta i da sam ukrao parfem, ali to je laž! Mislim da sam učešćem u rijalitiju pokazao kakav sam čovek, demantovao sam svojim delima sve bljuvotine koje su o meni pisali, ali ne vredi... Pojedini mediji žele da o meni pišu laži i to ne prestaje. Slobodno napišite: 'Ukrao bi Kristijan, ali nikada siromahu, običnom čoveku'", rekao je Golubović za Informer i dodao:

"Jesam krao, ali bogatašima, u inostranstvu. Ja da sam hteo da uzmem parfem, pre bih pozvao ljude koji mogu original da mi prodaju za trećinu cene nego da kradem".

Pogledajte snimak:

Zavirite u stan Kristijana Golubovića i njegove verenice Kristine u koji je uložio brdo love, a samo jedan detalj vredi 4.000 evra!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!