Zvezde i tračevi

NATAŠA MALO SRLJA, JA SAM STABILNA! Jovana Jeremić otkrila šta misli o Bekvalčevoj - "Nije grešila što je POKVARENA!"

Autor Katarina Bojović

Jovana Jeremić iznela mišljenje o Nataši Bekvalac.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Nataša Bekvalac ukrale su svu pažnju na jednom prestoničkom događaju, gde su zajedno na bini pevale i plesale.

Nakon zajedničke "tačke" voditeljka je razgovarala sa novinarima, te otkrila šta stvarno misli o Nataši.

"Ja volim Natašu Bekvalac, obožavam je, ona zna da ima moju podršku. Ja kažem, nije ona grešila što je pokvarena već zato što je mnogo dobra. Nas dve smo slične i fizički, a i po duši. Imamo dobru dušu i Nataša i ja. Nataša malo ume da srlja, a ja sam stabilnija. Ja tri puta merim, pa onda sečem", kazala je Jovana za Informer.

Jovana je progovorila i o tome šta treba da se desi da bi nekog muškarca povela sa sobom na neki događaj.

"Da bude moj partner životni. Vi nikada mene nećete videti sa muškarcem u javnosti, dok ne bude izabranik moga srca. Imaću momke ili momka, ali dok stvarno ne vidim ko je taj koji meni odgovara", rekla je voditeljka i otkrila da li bi primila prsten, ako bi je neko zaprosio u programu uživo.

"Vratila bih prsten, pa ne udajem se ja za svakog. Samo za onog pravog i onog kom zadrhti srce i koji ima sve one kvalitete, koje mora da ima, da bi bio sa Jovanom Jeremić. Ja kažem i momcima koji me startuju, da moraju da budu svesni da se zabavljaju sa jednom regionalnom televizijskom zvezdom i da to zahteva ulaganje u svakom smislu", istakla je Jeremićeva.

Ovako su izgledale:

Na ovom događaju pojavila se i starleta Tamara Đurić koja je došla sva u zavojima, prerušena u Majkla Džeksona, a dovezla su je ambulantna kola!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!