Zvezde i tračevi

KATARINA GRUJIĆ DOŽIVELA ŠOK PRED SVADBU! Pevačica se sprema za veliki dan, a ovo IZNENAĐENJE nije ni slutila! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Katarina Grujić otkrila sve o svojoj devojačkoj večeri.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Svadba Katarine Grujić i Marka Gobejića rezervisana je za 2. jun, a kako su poslednje pripreme uveliko u toku, nema sumnje da popularni par ima obaveza "preko glave".

Ipak, Kaća je uspela da se fenomenalno provede na svojoj devojačkoj večeri, a sada je otkrila i da je čitava organizacija bila tajna, te da su joj je rođena sestra priredila žurku iznenađenja.

"Bilo je prelepo to što mi se desilo. Rođena sestra mi je organizovala devojačko veče, bila je na visini zadatka. Došli su svi po mene ogromnom limuzinom, vozili smo se po Beogradu, moje drugarice i ja smo pile šampanjac, sve je bilo ful. E, onda je usledilo pravo iznenađenje. Odveli su me u jednu kuću, koju su pre toga iznajmili. Dekoracija, hrana, piće, svega je bilo, sve su dekorisali divno", rekla je Katarina, a iznenađenje ju je, kako ističe, ostavilo bez teksta.

"Bilo je balona, svega. Naravno, bila je i muzika. Tu smo na kraju završili, stvarno je bilo prelepo. Jako smo se lepo proveli. Proslavili smo lepo to devojačko veče", zaključila je pevačica.

Ovako je bilo na devojačkoj večeri Katarine Grujić:

   Pogledajte i kako je izgledalo intimno venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic)