ZAKLELI SE PRED BOGOM

VENČALI SE KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ! Uz njih telohranitelji, kuma kriva za PEH pre nego što su rekli "DA" (FOTO)

Autor Branka Bajić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se danas, 2. juna, u Hramu Svetog Save.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, a na samom početku crkvenog venčanja dogodio se manji peh.

Kuma Andreana Čekić je zaboravila burme, ali je problem brzo bio rešen. 

Stigli su u luksuznoj limuzini, a Kaća je nosila venčanicu od 20.000 evra. Gobelja je kitio trubače novčanicama od 50 evra, pridržavao je Kaćinu venčanicu, a do Hrama ih je pratilo sedam telohranitelja. 

Mladence je venčao vladika Stefana, koji je inače duhovnik Svetlane Cece Ražnatović, a sve vreme je sa njima bila i njihova ćerkica Katja. 

Gobelja je Kaću izveo iz njenog doma, a kako smo već pisali, kupio ju je za 5.000 evra.

Za glamurozno slavlje u elitnom hotelu koje sledi nakon venčanja će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, a budući da će na svadbi biti pola estrade, nema sumnje da će se mnogi latiti mikrofona. Kaća i Gobelja nisu štedeli, a na svadbi će uživati oko 500 zvanica.

Pogledajte snimak iz Hrama Svetog Save:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!