"SVE JE PLANIRAO"

MANIPULATOR I NARCIS, ZA NJEGA JE SVAKA ŽENA BUDALA: Bivša ljubavnica oplela po Halidu, otkrila KOLIKO joj novca duguje!

Autor Branka Bajić

Sonja Bašić otkrila je detalje o sporovima sa Halidom Muslimovićem i progovorila o ukupnoj sumi novca koju bi pevač trebalo da joj isplati.

Izvor: Mondo/Kurir

Halid Muslimović je izgubio spor sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić, kojoj bi prema odluci suda trebalo da isplati odštetu od 2.5000 evra za povredu ugleda i časti. Sonja je navodno dobila još jednu presudu prtiv pevača, o čemu je govorila u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Osnovni sud u Banjaluci je prošle godine osudio Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti Sonji Bašić.

"Taj predmet predat je sudu u Prijedoru, ima već dve godine. Ta presuda je predata mom advokatu i presuda je u moju korist. Dotični se pre dve godine sastao sa novinarima, delio neke papire, pa je počeo sa klevetanjem, zvao me je raznim imenima. To su neke ružne stvari u svakom pogledu. Imam dvoje dece, živim normalnim životom. Halid, kako je napisano u presudi, mora da mi plati 5.000 maraka. Takođe, mora da plati i troškove advokata 2.500 evra. Ono što je najvažnije, treba da ode u medije, u Kurir i da se izvini za tu klevetu", poručila je Sonja Bašić koju s Halidom čekaju još dva suđenja - za odštetu za fizičko zlostavljanje i suđenje sa ćerkom Halida Muslimovića u vezi sa kućom koja je, takođe, predmet spora.

Izvor: Kurir TV

"To su odštete za telesne povrede i psihu. Ne postoji nijedna odšteta za to, ni meni, niti ijednoj ženi koja je doživela nasilje. Važno je i to suđenje za osporavanje imovine. Duguje mi 107.000 evra, tu ima i troškova suđenja i advokata", rekla je i dodala:

"Sve sam pomagala i davala od sebe. Bila sam uz njega kada niko nije, a doživela sam to što sam doživela. To je jedna osoba koja 35 godina živi pomoću narcisoidnosti i manipulacije... Tu nema pomoći. On je osoba koja ima veliki ego. Za njega je svaka žena budala. Pre sam ga molila da sednemo i da se dogovorimo, međutim, ti ne možeš s njim nikako. To je jedan čovek koji je sve ovo usput planirao, kao što je planirao da ih nikad ne vrati, kao i kod ostalih žrtava kojima nikada nije vratio pare. Jako je teško s takvom osobom".

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pogledajte i kako izgleda ćerka Halida Muslimovića, Lejla, koja ima 24 godine:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi