Zvezde i tračevi

LUDNICA NA SVADBI ĐANIJEVOG SINA! Zorica Brunclik eksirala čašu, Seka Aleksić na kolenima, LETELE NOVČANICE PO SALI!

Autor Katarina Bojović

Radiša Trajković Đani ženio prvog sina, estrada se provodila "do koske".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/borko_official_

Radiša Trajković Đani 13. juna oženio je svog prvog sina Miloša, a ovim povodom organizovano je gala slavlje kojem su prisustvovale brojne poznate face.

Miloš je svojoj izabranici Nini sada i pred Bogom izgovorio sudbonosno "da", a mlada je privukla posebnu pažnju svojim izgledom. Nina je zabistala u raskošnoj venčanici čiji je šlic do kuka otkrio vitke noge.

Ipak, ono o čemu se i te kako priča jeste atmosfera u restoranu koja je, sudeći po snimcima koji su obišli sve društvene mreže, dovedena do usijanja!

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa decom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka. Aleksandra Prijović "oduvala" je u uskoj haljini sa dubokim šlicem i dekolteom, a na veselje je došla sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Svi oni doprineli su ludoj atmosferi! Šerif Konjević se prvi latio mikrofona, dok je nakon njega zapevala i Zorica Brunclik. Uroš Živković podigao je sve goste na noge, dok je Đani atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković se popela na stolicu i bila najveselija.

Zorica Brunclik je potom sa Đanijem eksirala svoje piće, a ubrzo su Trajković i Seka Aleksić pred harmonikom pali na kolena!

Pogledajte snimke sa svadbe:

  I mladence:

  O Aleksandri Prijović su pričali svi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!