Zvezde i tračevi

EVO KOGA DA PITATE ZA DEMO SNIMAK! Ana Nikolić stavila tačku na priče da je Milici UKRALA PESMU - "Nije mi se desilo!"

Autor Katarina Bojović

Ana Nikolić se ponovo oglasila povodom skandala oko pesme "Provereno" koju je za svoj album kupila Milica Pavlović.

Izvor: TikTok/mala.lomii/screenshot/Ami G show

Čitavu javnost i domaću estradu nedavno je podigao skandal kada se pojavio demo snimak pesme "Provereno" u izvedbi Ane Nikolić, a koju je kupila i otpevala Milica Pavlović i predstavila je na svom novom albumu.

Ana je potom numeru u "svojoj verzijI" pevala i na svom nastupu, a nakon nekoliko dana Pavlovićeva je pred kamerama Nikolićevoj poručila da "treba da je bude sramota" i da je to što je uradila "dno dna", dok je Nikolićeva poručila da "nema opremu da se valja u seoskom blatu".

Nakon što su brojne javne ličnosti iznele svoje mišljenje o ovoj situaciji, Ana Nikolić se ponov oglasila i odlučila da stavi tačku na priče a je "ukrala pesmu".

Iako još uvek nije otkrila svoju stranu priče, pevačica je objasnila da za sve što se dogodilo krivi autore.

"Nemam komentar, posebno ne o finansijama, jer nikada o tome nisam pričala. Ovde je pitanje za autore, odnosno muzičke producente, jer oni su glavni i odgovorni u studiju i kome daju pesmu dalje i nude je. Što bih ja rekla narežite mi USB, jer ja živim kao Amiš. Meni se nikada u životu do saradnje na albumu 'Klinika' nije desilo da izađe jedna nota. To je više pitanje za muzičke producente, zovite njih", rekla je Ana.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Pink TV/screenshot

Ovako su Jelena Karleuša i Aca Lukas prepucavali oko ovog skandala:

  Ovako zvuči kada pesmu "Provereno" peva Milica Pavlović:

Ovako je zvučala Ana Nikolić na nastupu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!