Zvezde i tračevi

NIKAD NE BIH MOGAO DA PEVAM U HRVATSKOJ! Baja Mali Knindža progovorio o Tompsonu - Ne mogu da se porede pesnik i KONOBAR

Autor Dragana Tomašević

Pevač Baja Mali Knindža izjavio je da nikada u životu ne bi nastupao u Hrvatskoj, čak i da ima samo ljubavne pesme.

Izvor: YouTube/screenshot/Graham Phillips/ATA Images/Antonio Ahel

Pevač Baja Mali Knindža poznat je kao izvođač uz kojeg sportisti često slave pobede - pevao je na slavlju boksera Marka Nikolića, rođendanu Milana Borjana, a svojevremeno se posvađao sa Jelenom Karleušom.

Ranije je izjavio da peva isključivo rodoljubive i četničke pesme, da "nikoga ne mrzi, već ne da na svoje", ali i da mu smeta poređenje s hrvatskim pevačem Tompsonom.

Možda će vas zanimati

"Tompson i ja nismo isti i ne možemo biti. Konobar i pesnik ne mogu da se porede! Na koncertima kod Tompsona su u prvom redu mogli da sede generali Mirko Norac, Ante Gotovina i Mladen Markač. Da su kod mene bili Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Slobodan Milošević, uhapsili bi i odveli u Hag i mene i njih", rekao je Baja ranije i istakao "da on nikome nije spalio kuću, ali da je njegova rodna kuća u Gubinu spaljena".

"Srušili su mi i zapalili kuću, u Livnu mi zaklali ujaka i ujnu, moj mlađi brat je bio u logoru Lora... Hrvati su upali u kasarnu, pobili sve, a zarobili njega i jednog vodnika. Kad je došao kući raspoređen je na minobacače u Čaprazlije, i moj otac Neđeljko je bio u ratu do poslednjeg dana. I onda nekome smetaju moje pesme! Moja pesma nikome ništa loše ne može da učini! Jesu li one gore od toga što su oni meni srušili i zapalili kuću?! Što sam zbog njih otišao sa svog vekovnog onjišta? Ja njima nisam zapalio kuću, oni meni jesu", rekao je pevač i otkrio da je s porodicom ostao u rodnom Gubinu sve do pada Krajine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Informer)

Tagovi