Zvezde i tračevi

TO JE BIO NAJVEĆI UDARAC U MOM ŽIVOTU! Zorica Brunclik o teškim životnim momentima - ogolila dušu pred kamerama!

Autor Katarina Bojović

Zorica Brunclik ogolila dušu i progovorila o teškim životnim trenucima i smrti majke koja joj je veoma teško pala.

Izvor: YouTube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Nakon što je za potrebe snimanja jedne kulinarske emisije otvorila vrata svog doma i uređenjem oduševila sve, Zorica Brunclk ugostila je ekipu emisije "Premijera vikend specijal" i pred njihovim kamerama otvoreno govorila o svemu.

Pevačica je ovom prilikm u potpunosti ogolila dušu i prvi put govorila o svojoj privatnosti i najtežim životnim trenucima, kao to je bio smrt njene majke.

"Godine me ništa nisu naučile, stekla sam određenu dozu mudrosti, ali nedovoljnu. Progovorila bih na onu stvar nekad da mogu, a s godinama sam naučila da to ne treba", započela je, pa dodala:

"Ne postavljam sebi visoke standarde, i nemam megalomanske želje da bih bila razočarana. Nikada ne bih odustala od muzike, ona je deo mene. Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je najveći prvi udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad... Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo", zaključila je Zorica.

Ovako izgleda dom Zorice Brunclik:

Zorica i njen izabranik Kemiš pojavili su se na svadbi Đanijevog sina Miloša - pogledajte ih:

 Pogledajte i kako su izgledali mladenci:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!