Zvezde i tračevi

HARIS DŽINOVIĆ BEZ ŠEŠIRA! Isplivala nikad viđena fotka - "gole" glave i u gaćama, ovakvog ga DO SADA NISTE VIDELI! FOTO

Autor Katarina Bojović

Ovako izgleda Haris Džinović kada skine šešir koji je vremenom postao njegov zaštitni znak.

Izvor: TV Pink / screenshot

Iako je njegova ćerka Đina već dugo u centru pažnje, slavni pevač Haris Džinović sada se našao na meti komentara zbog fotke koja je isplivala u javnost.

Otkako se pojavio na sceni, deo imidža Harisa Džinovića su šešir ili marama, a nekad i kačket, pa je prava retkost videti čuvenog pevača bez ovih detalja.

Harisa je javnost samo jednom imala prilike da vidi bez šešira, i to pre 11 godina u emisiji "Paparazzo lov", dok je sa porodicom bio na letovanju, a sada se pojavila i stara slika na kojoj mladi Džinović pozira bez svog prepoznatljivog aksesoara.

 Retko ko zna da se poznati pevač bavio i ribolovom, a njegovo morsko izdanje bez šešira i u kupaćem kostimu iznenadilo je njegove mnogobrojne fanove i izazvalo mnoštvo komentara.

Ovako je govorio o snimanju ličnog rijalitija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!