Zvezde i tračevi

OVAKO JE ILIJA IZGLEDAO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO ZET ŽELJKA MITROVIĆA: Lude zabave, šampanjac i hit snimak s plaže!

Autor Dragana Tomašević

Verenik Kristine Mitrović se oduvek rasipao novcem!

Izvor: Instagram/don.czar.sheikh.of.london

Pre godinu dana, domaća javnost je upoznala mladog biznismena Iliju koji je zaprosio Kristinu Mitrović, ćerku Željka Mitrovića, vlasnika Pink televizije.

Poreklom je iz Ukrajine, ali živi i radi u Londonu. Naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma.

Ovako on živi:

Kristinin budući suprug Ilija ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno, a Kristinu je upoznao tokom školovanja u Engleskoj.

Bili smo u prilici da vidimo da svakodnevno troši na hiljade evra na garderobu, satove, poklone za verenicu i tompuse, ali sada su na društvenim mrežama aktuelni stari snimci, na kojima vidimo Iliju s kratkom kosom, ali u drugačijoj atmosferi.

Dok s Kristinom objavljuje slike iz ekskluzivnih restorana, skupocenih letovanja i šopinga u Dioru, na društvenim mrežama se mogu naći snimci na kojima Ilija "momak" pravi lude žurke i ostavlja brdo para u restoranima.

Pogledajte kako je slavio u Majamiju:

Na jednoj žurci su mu služili skupocena pića s vatrometom, a Ilija je snimio i konobarice u halterima:

I za kraj, ovako je u Majamiju šetao po plaži - sa nosačem nargile.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!