Zvezde i tračevi

PEVAO SAŠA MATIĆ, MILICA SE PENJALA NA STOLICE! Detalji venčanja Ane Dabović - otkriveno KOLIKO JE KOŠTALA svadba!

Autor Katarina Bojović

Otkriveni svi detaji venčanja Ane Dabović.

Izvor: Instagram/stefanovamama13/printscreen

Proslavljena srpska košarkašica Ana Dabović udala se za dugogodišnjeg partnera, vaterpolistu Iliju Mustura.

Ceremonija venčanja održana je u Herceg Novom, a nakon crkve, gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora.

Svadbeno veselje trajalo je do kasno u noć, a goste je zabavljao i Saša Matić. Kako se navodi, Ana i Ilija nisu štedeli za svoj poseban dan, te nisu žalili novca kako bi ostvarili svoju bajku, te su za nju izdvojili čak 20.000 evra.

"Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha", kaže za Blic dobro obavešten izvor.

Ipak, kako izvori navode, najveselija je bila Anina sestra, košarkašica Milica Dabović.

"Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona sve vreme skakala, pevala, penjala se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali", dodao je izvor.

Pogledajte fotke sa venčanja:

Ovako se Milica veselila:

  Milica je nedavno "zapalila" Instagram slikama u tangama na jahti!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!