Zvezde i tračevi

U NAJLON ČARAPAMA I ČIZMAMA NA PLAŽI! Ruška Jakić u 84. godini raspametila - "Bez stare koke nema dobre supe" (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Ruška Jakić je hit fotkom s plaže "zapalila" mreže!

Izvor: Kurir TV printscreen

Nakon što je reagovala na "vruće" fotke Jelene Karleuše u minijatunom bikiniju, Rušak Jakić podelila je s fanovima na društvenim mrežama svoju sliku s plaže.

Ruška je na pesku pored vode pozirala na ležaljci u najlon čarapama, kratkim čizmama na štiklu i s naočarima za sunce. Sedela je ispod suncobrana i poručila: "Kome je vruće, neka kupi suncobran kod Kineza za 650 dinara".

Ona je objavila i još jednu fotku s prijateljima i napisala: "Bez stare koke nema dobre supe", a pratioci su joj oduševljeno poručili da ima fenomenalnu liniju u 84. godini.

Naravno Ruška nije došla takva na plažu da se sunča i kupa, već se još jednom našla u ulozi modela i izreklamirala majce s njenim likom i porukom: "Dobro jutro, lutko".

Ruška je nedavno otkrila i šta su tetke njenog prvog muža rekle za nju posle venčanja, a sve je šokirala kada je u emisiji pokazala gaće i otkrila šta na njima piše!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!