ISKRENA

SRPSKA PEVAČICA JE GODINAMA SAMA: Dečko je prevario sa starletom, pravog još nema - Neću da pravim SKANDALE kao druge!

Autor Branka Bajić

Aleksandra Bursać iskreno priznaje da nema sreće u ljubavi, ali i da joj fale intimni odnosi.

Izvor: Instagram/bursacaleksandra_official

Pevačica Aleksandra Bursać je već duže vreme sama, te da se zbog toga još nije udala, a smatra i da treba da bude oštrija prema ljudima, ali ne i da gradi karijeru na skandalima. 

Za sebe kaže da je pristojna i fina, te da ju je to koštalo toga što nije dostigla neki nivo koji zaslužuje, samim tim ni napredovala kao neke njene koleginice. 

"Ako moram na skandalima da postanem velika zvezda, onda bolje ne. Ja to nemam i ne mogu na silu da napravim. Za sada mi je ok. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale", rekla je pevačica, koju obavezno svi pitaju kada će stati na ludi kamen. 

"Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo... Meni se prava ljubav nije desila i sama sam godinama", otvoreno je priznala, pa rekla i da joj fale intimni odnosi. 

"Kako mi ne fali! Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: 'Emire moj, znam ja šta meni treba'. Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve", poručila je Aleksandra, kojoj udvarača ne manjka. 

"Ne kažem da me ne jure muškarci, ali nema tog nečeg obostranog", zaključila je pevačica, koja je nedavno uživala na Maldivima.

Pogledajte i snimak kada je govorila o tome da želi "normalnog dečka":

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)

Tagovi