Zvezde i tračevi

SVI SE PITAJU GDE JE JAHTA ROMANA ABRAMOVIČA, A DOMAĆI KOMPOZITOR JE USNIMIO! Susreo ruskog milijadera na moru! VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Kada je ruski milijarder Roman Abramovič kupio džinovsku jahtu bila je jedna od najvećih na svetu, a onda su se svi zapitali gde je "nestala".

Izvor: Instagram/Screenshot/miligramofficial/profimedia

Nekadašnji vlasnik Čelzija Roman Abramovič od februara se suočava s raznim izazovima, zbog ruske invazije. Brojni ruski oligarsi su pretrpeli razne sankcije zbog ruske invazije na Ukrajinu, ali se njihove luksuzna plovila i dalje kreću.

Međutim svi su se pitali gde je Abramovič "sakrio" svoju ogromnu jahtu! Ranije je uočena na jugu Turske, a sada ju je upravo u toj zemlji usnimio i kompozitor Aleksandar Milić Mili koji je tamo s porodicom na letovanju.

Mili je plovio i ugledao velelepnu jahtu koju je usnimio i podelio na Instagram. 

"Eklips" jahta koju je Roman kupio sebi za rođendan 2010. godine, druga je najveća na svetu. Različite su procene njene vrednosti, od 340 miliona do preko milijardu evra.

Izvor: Profimedia

U trenutku kada je dobio ključeve ova superjahta je bila najveća na svetu. Njena izrada je koštala oko 400 miliona evra, ali ako se dodaju svi luksuzni i bezbednostni delovi, nema sumnje da su pravoj ceni bliži oni koji pišu sedam cifara u evrima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!