Zvezde i tračevi

SAOPŠTILA DA SE RAZVODI OD AMIDŽIĆA I NAPUSTILA SRBIJU! Evo gde se Danijela nalazi - Društvo joj pravi poznata pevačica!

Autor Anja Konstantinović

Javnost je ostala zatečena kada su voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska saopštili da se razvode.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/printscreen/danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić oglasili su se zajedničkim saopštenjem i otkrili da su odlučili da se raziđu posle 10 godina braka. Lepa manekenka je rešila da ode na odmor dok se ne slegne prašina oko njihovog odnosa, te se uputila u Grčku.

Danijela je na put krenula sa drugaricama, među kojima je pevačica Ana Kokić, a do Grčke su išle automobilom. Ona je, potom, pokazala i u kakvom obroku su uživale, a zatim je objavila i nekoliko kadrova iz apartmana.

Pogledajte kako se Danijela spremila za izlazak:

Danijela i Ognjen se osim zajedničkog saopštenja, nisu oglašavali povodom razvoda, a to će tako i ostati.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama" istakli su, pa nastavili:

"Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!