Zvezde i tračevi

IMAŠ SINA I TAKO SE SLIKAŠ! Milica Dabović napravila HAOS, zbog kadra otpozadi pljušte prozivke: "Kako te nije SRAMOTA?"

Autor Anja Konstantinović

Košarkašica Milica Dabović još jednom je napravila pravu pometnju na mrežama novom provokativnom fotkom.

Izvor: Instagram/stefanovamama13/screenshot

Milica Dabović često je na meti prozivki zbog provokativnih fotografija u minijaturnim bikinijima, a nedavno je poslala podužu poruku svim svojim hejterima i poručila im da će "ponosno kao majka dečaka i dalje kačiti slike".

Košarkašica je ispunila ono što je rekla, te je na njenom Instagram profilu osvanula fotografija u nikad manjim tangama koje su jedva nešto sakrile, a kadar otpozadi opet je izazvao lavinu komentara.

Dok su joj neki poručili da je prezgodna i da ima prava da se slika kako želi, te stali na njenu stranu, bilo je opet onih koji su žestoko opleli: "Kako te nije sramota, svojim slikama prizivaš....čemu to?", "Imaš sina i tako se slikaš?"...

Čini se da se Milica nije previše potresla oko malobrojnih negativnih komentara, te je pored slike poručila: "Živim, dakle postojim".

Milica Dabović nakon lošeg iskustva s muškarcima od kojih je kako je sama priznala više puta dobijala i batine, konačno potvrdila da je zaljubljena i progovorila o novom dečku Vanji, te objavila i prvi snimak s njim.

Košarkašica je istakala da joj je posebno drago što se Vanja odlično slaže s njenim sinom Stefanom, kom je kako je priznala sve ispričala o njegovom biološkom ocu, te poručila da misli da je više neće pitati za njega.

Pogledajte sliku zbog koje se prvi put našla na meti oštih osuda, ako i još neke izazovne slike Milice Dabović!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!